Portfolio & Recensies

Tot op heden heb ik onderstaande bruidsparen mogen assisteren bij hun bruiloft. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat zij in mijn diensten hebben getoond en wens ze een prachtige toekomst toe. De (uitgebreide) recensies zijn tevens terug te vinden op de Facebook-pagina van De stressvrije bruiloft.

November 2019
Brian & Lorna – Een stressvrij moment + Een stressvrije trouwdag

Augustus 2019
Cas & Nordin – Een stressvrije trouwdag
Anita heeft ons op onze trouwdag alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat wij volop konden genieten.

Mei 2019
Roan & Marlies – Een stressvrije voorbereiding & trouwdag
Bedankt voor al jouw hulp met dit avontuur. Zonder jou hadden we nooit zo’n bijzondere trouwlocatie gevonden. We hebben een onvergetelijke en originele bruiloft gehad en dit had niet mogelijk geweest zonder jou. Bedankt voor het uit handen nemen van de organisatie en de zorg en stress die daarbij komen kijken. Hierdoor hebben wij op de bruiloft alleen maar kunnen genieten.

Augustus 2018
Rachel & Marieke* – Een stressvrije trouwdag
Lieve Anita, Wat hebben wij dankzij jou een fantastische en vooral stressvrije bruiloft mogen beleven! Vanaf het eerste moment van kennismaking tot het einde van ‘onze’ dag hebben wij geen moment getwijfeld aan jouw professionaliteit en toewijding om het voor ons zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wat heb je, en natuurlijk ook stagiaire Yasmijn, keihard gewerkt. De hele tijd positief, vriendelijk, vol goede ideeën en onvermoeibaar. Wat zijn wij blij dat we jou gevraagd hebben. Nogmaals bedankt!!

Juli 2018
Kim & Stefan – Een stressvrije trouwdag
Anita heeft er met recht voor gezorgd dat wij een stressvrije bruiloft hebben gehad. Onze dag was super geregeld en van alle dingen waar ze tegenaan gelopen was hebben wij niets meegekregen (zoals het volgens haar hoort). Ook was de communicatie voorafgaand aan de bruiloft prettig en waren we meerdere malen bij elkaar gekomen (ook op de locatie) om onze wensen en het draaiboek door te nemen. Mocht je ook een stressvrije bruiloft willen en je familie of vrienden niet de heftige en drukke taak van ceremoniemeester aan willen doen, dan is Anita daarvoor de aangewezen persoon.

Juni 2018
Emile & Desiree – Een stressvrije trouwdag
Er was direct een goede klik en je merkte dat ze al vaker bruiloften heeft georganiseerd en ook zelf getrouwd is. Ondanks dat we haar alleen voor de dag zelf geboekt hadden, vond het helemaal niet erg om ook in de aanloop naar de bruiloft toe al mee te denken en wat dingen te regelen. In de maand voor de grote dag hebben we nog een aantal keer Skype contact gehad om het draaiboek door te lopen, en ook hier had ze hele goede tips. Toen we op de dag zelf wat logistieke problemen hadden met de corsages bood Anita direct aan om zelf eerder te vertrekken en ze zelf op te halen. Natuurlijk waren we wel een beetje zenuwachtig voor de grote dag, maar qua regelwerk absoluut een stressvrije trouwdag!

Remco & Miranda – Een stressvrije trouwdag
Anita, je was (en bent) een fantastische ceremoniemeester!

Oktober 2017
Ingrid & Sebastiaan – Een stressvrij moment + Een stressvrije trouwdag
Anita is erg flexibel en ze kan vaak snel en op korte termijn afspreken. Ze luistert goed naar je wensen. Een feedback punt die we wel hadden gegeven tijdens onze samenwerking, is dat we iets meer op de hoogte gesteld wilde worden van waar Anita mee bezig was. Toen we die feedback gegeven hadden merkte we gelijk verschil. En ze vond het alleen maar fijn dat we zo eerlijk waren. Tijdens de grote dag zelf zorgde Anita dat ze ruim voor ons op de desbetreffende locaties was om te kijken of alles in orde was. We raden Anita zeker aan.

Mei 2017
Chris & Luba – Een stressvrij moment + Een stressvrije trouwdag
Wij hebben dankzij Anita een hele mooie bruiloft gehad. Anita heeft alles op zich genomen en goed besproken met ons wat onze wensen waren binnen ons budget. Wij kunnen De stressvrije bruiloft zeer zeker aanraden.

Oktober 2016
Hidde & Joyce – Een stressvrij moment
Anita heeft ons goede tips gegeven tijdens de voorbereidingen van onze bruiloft.

Augustus 2016
Evert & Vera* – Een stressvrije trouwdag
Anita heeft goed geholpen op onze trouwdag. Als we haar iets vroegen zorgde ze meteen dat het in orde kwam.

*Dit bruidspaar wenst wegens privacy-redenen niet met hun eigen namen op de website te staan.